28/8/07

Δεν ξέρω πως να το πω...

... πραγματικά, προσπαθώ να βρω τον τρόπο για να μην φανώ άξεστος, "γαϊδούρι", "κάφρος" ή οποιοδήποτε παρόμοιο επίθετο μπορείτε να βάλετε στη θέση των παραπάνω!

Ειλικρινά κουράστηκα! Πολιτικό παιγνίδι πάνω στις πυρκαγιές. 51 νεκροί το ένα κανάλι, 52 το άλλο, 54, το παραδίπλα. "Ασύμμετρη απειλή" λένε οι μεν, οι χωματερές και οι "αντάρτες των πόλεων" (που είπαν να πάνε για night-climbing) λένε οι δε.

Επαναλαμβάνω... δεν θέλω να θίξω κανέναν και πολύ περισσότερο αυτούς που πολεμάνε στο μέτωπο (μην περιμένετε να δείτε εισαγωγικά...) και πόσο μάλλον αυτούς που έπεσαν σε αυτό. Αλλά κουράστηκα με τους πολιτικούς που ο ένας είναι πιό ανεύθυνος από τον άλλον, συναγωνίζονται στην απραξία, την ανικανότητα, την αεργία και ποιανού η κοιλιά και τα μάγουλα είναι μεγαλύτερα από τις μάσες (βλ. ομόλογα, χρηματιστήρια, Γερμανός&Cosmote και η λίστα τίνει στο άπειρον), σιχάθηκα τα κανάλια (ανέκαθεν, αλλά τώρα πλέον δεν τους παίρνω στην πλάκα) και τους νεο-ελληναράδες που αδιαφορούν για την ίδια μας τη χώρα!

Μετά από τα τελευταία περιστατικά, πραγματικά πιστεύω πως ο κόσμος ΞΥΠΝΗΣΕ! Το θέμα όμως, είναι να μην ξεχάσει, να μην "γλυκαθεί" από τα επερχόμενα "δώρα" (φοβού τους Δαναούς) και τις υποσχέσεις.

Υ.Γ.: Α, για την φωτογραφία... Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται, τα "ΤΑΛΕΝΤΑ" χαίρονται. Ουδέν περαιτέρω σχόλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Greek-tv's banner code:




Powered By Blogger