5/10/07

ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΑΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ




Καλά, είναι με τα καλά της;

Τι θέμα εκπομπής είναι αυτό που παίζει τώρα; "Η τραγωδία στα Τέμπη" με σκληρές φωτογραφίες και "βίντεο ντοκουμέντο". ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! "Δύσκολη εκπομπή" λέει με πόνο στα μάτια, αλλά τα χρήματα θα μπούνε μια χαρά στην τσέπη της (και του σταθμού φυσικά).

Έχουμε ξεφύγει εντελώς...

Όσοι το παρακολουθείτε αυτή την στιγμή, κλείστε τις τηλεοράσεις σας! ΤΩΡΑ. Δεν είναι πράγματα αυτά.


ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΑΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ (ε, δεν άντεξα).

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άστα να πάνε στο διάολο..!

Lina είπε...

μιλάμε για τη βασίλισα της μαλακίας τώρα, έτσι;

και με πλάτες πλέον.. τεράστιες. του Λαλα.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αναδημοσιευω τις φωτογραφιες!

greek tv είπε...

Παίδες, δεν άντεξα. 2 λεπτά ολα κι όλα πρέπει να είδα, τράβηξα γρήγορα-γρήγορα τις φωτογραφίες κ το έκλεισα. Εδώ εγώ πήγα να κλάψω, στεναχωρήθηκα, ανατρίχιασα, εξοργίστικα, αηδίασα...

Οι γονείς των παιδιών τι πρέπει να αισθάνθηκαν;

Αυτή η "δημοσιογράφος" λίγη τσίπα δεν έχει πάνω της; Επαιξε με τους καρκινοπαθής, την κράξαν... το μάθημά της δεν το πήρε; Συνεχίζει;

Ε, να την στείλουμε όλοι μαζί από εκεί που ήρθε. Να διαμαρτυριθούμε εμπράκτως!

Η ελληνική τηλεόραση κ οι εκπρόσωποί της άλλαξε. Ανέκαθεν ήταν κάτω του μετρίου, παρουσίαζε σαβούρα κλπ. Πλέον έχει γίνει κανιβαλιστική, μισάνθρωπη, εκμεταλλεύτρια, προαγωγός, ασύδοτη, ΠΟΥΤΑΝΑ, όπως και οι "υφιστάμενοί" της.

Ανώνυμος είπε...

index

Πρός:

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (Ε.Σ.Ρ.)
Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 Αθήνα
Τηλ.: 210-3354500, Fax: 210-3319881,
Email:ncrtv@otenet.gr

Κοινοποίηση:
press-gr.blogspot.com


Συντασσόμενοι με την κίνηση και των υπολοίπων bloggers κατά των εξευτελιστικών για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκπομπών της Δρούζα, καταγγέλλουμε την εκπομπή "ΜΠΟΡΩ" του Star Channel που προβλήθηκε στις 5-10-2007 με παρουσιάστρια τη αμφιλεγόμενη για το δεοντολογικό των εκπομπών της δημοσιογράφου Άννας Δρούζα.

Η εκπομπή της πρόβαλε videos και φωτογραφίες τα οποία είχαν ως κεντρικά πρόσωπα τα παιδιά από το μοιραίο τροχαίο στα Τέμπη, λίγες ώρες πριν από το ατύχημα που κόστισε τη ζωή σε 21 από αυτά.

Απαιτούμε από το ΕΣΡ να διακόψει αμέσως αυτή την εκπομπή ως πρόγραμμα χαμηλής ποιότητας που εκμεταλλεύεται και εξευτελίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα και αξιοπρέπεια σε στιγμές ανθρώπινου πόνου.

Το e-mail αυτό θα δημοσιευτεί και σε πλήθος blog όπως επίσης και σε διαδικτυακές εκπομπές μας μέσω shoutcast.com και live365.com και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η όποια απόφαση του Συμβουλίου να περάσει από έντονη κριτική όχι μόνο στα Ελληνικά blogs αλλά από ολόκληρη την κοινότητα των bloggers, ως επίσης των επισκεπτών και των διαδικτυακών ακροατών σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Παρακαλούμε για την άμεση απάντηση σας.

για τους bloopers
SNB, KL, DF, VG, FS και λοιποί συνεργάτες.

Παρακαλούμε για δημοσίευση στο press-gr

----
http://youtube.com/grbloopers

Bloopers are a group of people journalists actors authors musicians and computer professionals, some located in Greece some in Canada and the States.
We are dedicated to provide humorous funny comments and multimedia related to radio and tv culture with some bg politics.

bloopers

POSCAMAN είπε...

καλα τα λες.αυτο παει πολυ.μα παρα πολυ...αλλα σε τετοιο καναλι τι να περιμενεις....

mmexer είπε...

Και πολύ καλά έκανες και δεν άντεξες!!!

Εγώ δεν άντεξα ούτε τις φωτογραφίες να βάλω στο κείμενό του blog μου και επέλεξα μία που είναι στο στούντιο και μακριά να μην φαίνεται ούτε καν η κοπέλα που είναι στο λεωφορείο...

Δηλαδή έλεος!

greek tv είπε...

Το σκεφτόμουν πολύ αφού τις έβαλα κ έμειναν οι φωτογραφίες για μερικές μέρες, να τις βγάλω.

Το θέαμα είναι αποκρουστικό, αλλά μερικές φορές πρέπει να τα δείχνεις μπας κ μερικοί ξυπνήσουν κ αντιδράσουν (όπως κ έγινε, ευτυχώς)!

Για παράδειγμα, δείτε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=bJ_IEnf_G3Q

σου "γυρίζει" το στομάχι, αλλά σε αποτρέπει κιόλας να το επαναλάβεις...

Greek-tv's banner code:




Powered By Blogger