22/11/07

Παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης και το Greek tv σχολιάζει!

Παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης η χθεσινή (21-11-2007) και το GREEK-TV (αν και με λίγη καθυστέρηση) δεν μπορεί παρά να σχολιάσει!

















Σύμφωνα με έρευνα, οι Ελληναράδες είμαστε "καρφωμένοι" στο "κουτάκι". Συνδεδεμένοι κανονικά, λέμε! Απλά, "θαυμάστε" στατιστικά... 1 στους 3 δεν μπορεί να μείνει μακριά από την τηλεόραση για πάνω από 3 μέρες... Pathetic!

















Όχι μόνο την έχουμε βάλει και στην κρεβατοκάμαρα (και έχουμε διώξει το sex), αλλά την "χρειαζόμαστε" και για να κοιμηθούμε! Ε, βέβαια, αφού δεν μας κάνει "κούκου"...

Θεωρώ πως τα παιδιά των επόμενων γενιών θα μοιάζουν με όμορφα, γλυκά, ζωάκια, που αντί για ουρά, θα έχουν πάνω από τον ποπουδάκο τους ένα καλώδιο σούκο!



Τα καλά μοντέλα θα κυκλοφορούν με πολύπριζο!



Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Την κυρία "Παίρνω 10 μισθούς, τους μισούς από το κράτος και τους υπόλοιπους από τους ιδιώτες... Α, είμαι και καθηγήτρια κάπου στη βόρεια Ελλάδα, δεν θυμάμαι που ακριβώς, μιας και έχω καιρό να πάω" να αναλύει το φαινόμενο της tv! Οκ, τα "πιάσαμε τα λεφτά μας"!


Υ.Γ. Συνεχίζετε να ψηφίζετε στην παραπάνω δημοσκόπηση και να αφήνετε (παραγωγικά και ενδιαφέροντα, όπως τα ήδη υπάρχοντα) σχόλια στο προηγούμενο ποστ!

9 σχόλια:

fabulator είπε...

Ωραιότατο ποστ. Έγραψα κι εγώ ένα σχόλιο για την τηλεόραση και την επανάσταση

greek tv είπε...

thanks.
keep blogging!

espeRanGa είπε...

Ta sxolia einai all the money!

Ανώνυμος είπε...

Στην χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα έγινε καθηγήτρια η Αννα Παναγιωταρέα

greek tv είπε...

Χα, χα!! Γαμάτο. Θα γίνει το νέο σλόγκαν του βlog!

Keep reading & commenting...

Ανώνυμος είπε...

Η Παναγιωταρέα ήρθε και έδεσε γάντι!! Σίγουρα θα ρώτησε, μετά το επίκαιρο και ενδιαφέρον-πάω στοίχημα...-σχόλιό της(μιας και ειδήμων...): "Καλά όλα αυτά, αλλά Α.Π.Θ. τί σημαίνει, ρε παιδιά???"

palalos είπε...

Με Μητσοτάκη και Παναγιωταρέα= Μια αηδία για παρέα...

antigonos είπε...

Εγώ πάλι θα πρότεινα να δείτε και λίγο θέατρο. Κλείστε την τη ρημάδα;)

greek tv είπε...

Εντάξει ρε φίλε, μας τα' χεις ξαναπεί...

Greek-tv's banner code:




Powered By Blogger