26/12/07

Happy Birthday Greek tv!

Πω πω... το ξέχασα!
Προχθές 24/12/2007 το Greek-tv έκλεισε έναν χρόνο λειτουργίας. Η συγκεκριμένη, 173η δημοσίευση είναι ένα tribute σε όλες τις προηγούμενες (ουουου, μωρή ψωνάρα!)...

Εύχομαι μετά από αυτόν τον χρόνο και με την έλευση του καινούριου να εκπληρωθούν οι παρακάτω ευχές μου:

  • Να μην πέσω ποτέ στα χέρια Ιταλών (απαπά... μακριά!):


  • Να μην "Μπορώ" να βλέπω αρρωστημένες εκπομπές:


  • Να αυξηθούν οι ποιοτικές και πολιτικά ορθές εκπομπές:
















  • Και να απαγορευθούν οι αντίστοιχες TRASH (yeah! You' d wish...):


































  • Να ξαναζήσουμε με τον Θρύλο ωραίες στιγμές (να τους πάρουμε τα σόβρακα λέμε...):


  • Και τέλος, το Greek tv επιθυμεί να βλέπει ειδήσεις με όμορφες παρουσίες και όχι πλέον "ξινισμένες" μούρες, πολιτικά διαπλεκόμενες...


(μα καλά, δεν χορταίνω να την βλέπω...)



Χρόνια μας πολλά!
(ρε, τι με έχει πιάσει αυτόν τον καιρό με τις ευχές...).


4 σχόλια:

George Kambadais είπε...

xronia pollaaaaaaa!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ελευθεροτυπία και δημοκρατία έχουν οι διαχειριστές του mediablog.gr που ζήλεψαν τη δόξα της περίφημης Επιτροπής Λογοκρισίας της χούντας.

Προφανώς εκτελώντας εντολές των ανθρώπων που χρηματοδοτούν και βρίσκονται πίσω απο τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog διαγράφουν τα ενοχλητικά σχόλια κατά βούληση. Όταν μάλιστα τολμήσεις να ρωτήσεις τι έγινε με το σχόλιο που είχες γράψει σου απαντούν ευγενικά "...για το καλό σου βρε κουτό το κόψαμε για να μην σου χτυπήσει την πόρτα ενα ωραίο πρωί η αστυνομία και έχεις μπλεξίματα με το νόμο επειδή όσα γράφεις είναι συκοφαντικά και εξυβριστικά για την κυρία τάδε ή τον κύριο δείνα"...!
Λησμονούν βέβαια να πούν οτι η συκοφαντία και η εξύβριση δεν συγκαταλέγονται στα αδικήματα που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος ώστε να επέμβει η αστυνομία. Επίσης λησμονούν να μας πουν οτι για να αρθεί το απόρρητο που καλύπτει τα προσωπικά δεδομένα όπως αυτό της Ι.Ρ.πρέπει να συντρέχει κακουργηματική πράξη και όχι απλά μια βρισιά.

Την ίδια ώρα όμως αποφεύγουν συστηματικά να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχολιαστών αν έχουν πρόσβαση και αν αρχειοθετούν τις I.P όσων σχολιάζουν στο blog. Κι επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω δηλώνω οτι ΝΑΙ κρατούν τις I.P για να μπορούν να ελέγχουν εν μέρει την ταυτότητα όσων γράφουν σχόλια στο blog τους.

Αυτό όμως σε συνδυασμό με τις απειλές περί μηνύσεων και συλλήψεων απο την αστυνομία δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω απο αυτο το blog. Και για να ακριβολογώ εννοώ τους ανθρώπους που "επένδυσαν" σε αυτό το blog μόλις διαπίστωσαν οτι έχει επισκεψιμότητα και άρα δυναμική.

Για την ιστορία τα δυο σχόλια που κόπηκαν αφορούσαν την κυρία Κουβελογιάννη και ήταν απαντήσεις σε ένα δήθεν σχόλιο περί επικείμενης μεταγραφής της σε άλλο κανάλι επειδή της κόβουν την εκπομπή, όπως έλεγε ο συντάκτης του εν λόγω σχολίου. Κανένα δεν περιείχε οτιδήποτε υβριστικό η συκοφαντικό γα την κυρία. Παρόλα αυτά ΚΟΠΗΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Happy Birthday!!! :D

Ανώνυμος είπε...

Xronia polla se olous!Kali xronia.Oso gia to thrulo mi sas noiazei tipota.H arxi einai twra!Den exoume dei TIPOTA akoma!!!

Greek-tv's banner code:




Powered By Blogger