25/6/08

Πώληση ΟΤΕ (έλα πάρε-πάρε)

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ξεπούλημα Πανεπιστημίων και γενικότερα της εκπαίδευσης, ξεπούλημα ομολόγων και καρτέλ, ξεπούλημα των τιμών στους μεσάζοντες. Με αποκορύφωμα το ξεπούλημα του μεγαλύτερου και πλέον κερδοσκοπικού δημόσιου οργανισμού της χώρας. Τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Τι θα ακολουθήσει; Ολυμπιακή Αεροπορία, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΟΛΠ κ.ο.κ. Δεν χωρά αμφιβολία. Αυτή την εντολή έχει η εκάστοτε κυβέρνηση. Μην γελιόμαστε. Δεν είναι ευθύνη της τωρινής κυβέρνησης. Όποιος πιστεύει ότι αν ήταν άλλο κόμμα στην εξουσία θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα, ας ανατρέξει στο ποιός ξεπούλησε το υπόλοιπο (68%) ποσοστό του Οργανισμού, όταν μάλιστα στις προεκλογικές τους επισκέψεις στον Οργανισμό, αλλά και στις ομιλίες τους διακήρυτταν με στόμφο, συνοδεία παρατεταμένων χειροκροτημάτων... «ούτε μία μετοχή στους ιδιώτες»...




Το μέλλον των κρατικών (κερδοσκοπικών) επιχειρήσεων είναι αβέβαιο. Ορίστε ένα ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ:


Έντονη διαμαρτυρία των μηχανικών του ΟΤΕ προς την ΕΕΤΤ

[...] Εμείς, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, οφείλουμε να πληροφορήσουμε τον κ. Αλεξανδρίδη ότι, παρά τα εμπόδια που μας θέτει η ΕΕΤΤ και την αβεβαιότητα που μας προκαλεί η έλευση της Deutsche Telekom, ο ΟΤΕ και οι άνθρωποί του, είναι αυτοί που:
• Έχουν εγκαταστήσει σε όλη την Ελλάδα 25.000 km καλωδίων οπτικών ινών.
• Έχουν εγκαταστήσει στην Ελλάδα εκατοντάδες δακτυλίους σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας αξιοπιστία δικτύου πάνω από 99,998%.
• Έχουν εγκαταστήσει και λειτουργούν στην Ελλάδα 1.350.000 πόρτες ευρυζωνικής πρόσβασης.
• Έχουν εγκαταστήσει σε 1.400 πόλεις και χωριά, σε όλη την Ελλάδα, τον εξοπλισμό που παρέχει ευρυζωνική πρόσβαση σε περισσότερους από 85% των Ελλήνων.
• Με κάθε ευκαιρία προωθούν την έννοια και τα αγαθά της ευρυζωνικότητας.
• Κατασκευάζουν για λογαριασμό των εναλλακτικών παρόχων, (των αγαπημένων και χαϊδεμένων παιδιών της ΕΕΤΤ), 12.000 τοπικούς βρόχους κάθε βδομάδα».

Νέος και άντρας ο Έλληνας χρήστης του Διαδικτύου [...]




Το θέμα είναι πως αντιδρά κανείς σε αυτή την πολιτική; Αφήνει τους σάπιους συνδικαλιστές να κάνουν κουμάντο, να τα βρίσκουν με την εξουσία, ώστε να εξασφαλίσουν στο μέλλον μία προεδρία σε κάποια ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ (του Σημίτη μαγαζί...), να γίνουν βουλευτάδες ή να βολέψουν το σόι τους ολόκληρο στο Δημόσιο (ό,τι θα έχει απομείνει δηλαδή... κανά Υπουργείο ας πούμε), να κάνουν ψευτοδιαδηλώσεις και να καίνε Βέλγικες σημαίες (εάν όντως κόπτονταν για το μέλλον του Οργανισμού, θα έβαζαν λουκέτο σε όλη του την υποδομή για καμιά εβδομάδα, θα παρέλυε η χώρα ολόκληρη και θα έτρεχε η κυβέρνηση να ματαιώσει άρων-άρων την πώληση);

Οι εργαζόμενοι και οι πολίτες στο σύνολο, έχουν την δύναμη. Μην το ξεχνάμε. Ας μην τα αφήνουμε όλα στους συνδικαλισταράδες. Το παρελθόν τους έχει δείξει ποιός είναι ο απώτερός τους στόχος.

Η αντίδραση πρέπει να είναι μαζική και έντονη ώστε οι υπεύθυνοι να λάβουν το μήνυμα. Όποιος έχει έστω και μία υπηρεσία στον ΟΤΕ, με το που περάσει σε Γερμανικά χέρια... να σηκωθεί και να φύγει. Να διαλέξει άλλον πάροχο.


Τι πιστεύετε εσείς; Ποιά μορφή αντίδρασης είναι η πλέον ενδεδειγμένη;

Παρακαλώ, όσοι επιθυμείτε, βάλτε ένα link για την συγκεκριμένη «δημοσκόπηση» στο ιστολόγιό σας, ώστε να έχουμε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό συμμετοχών.

Παρακαλώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Greek-tv's banner code:




Powered By Blogger