27/3/08

Μία είναι η λύση: Γυριστρούλα...

Ένα από τα "φλέγοντα" ζητήματα της επικαιρότητας είναι το "συμβόλαιο ελεύθερης συμβίωσης" ή όπως αλλιώς το λένε (κάτι Σκοπιανά, ασφαλιστικά, συντάξεις, ανεργία κλπ. είναι θέματα για γραφικούς, εθνικιστές, οπισθοδρομικούς κ.ο.κ. - Αυτές οι ταμπέλες που βάζουμε ο ένας στον άλλον τόσο εύκολα σε αυτή τη χώρα... είναι τι να πω; Εθνικό σπορ;).

















Αυτή η χώρα, αυτή η "Ευρωπαϊκή" χώρα, που τα έχει λύσει όλα, που δεν έχει ούτε μία σκοτούρα στο κεφάλι της, "προχωράει μπροστά"!

Τι που οι δρόμοι είναι σκοτώστρες; Τι που τα χωριά είναι ερημωμένα ενώ η Αθήνα έχει 6.000.000 κατοίκους; Τι που το περιβάλλον (τα δάση και τα νερά μας) είναι τίγκα στη βρώμα και στο έλεος των εργοστασιαρχών και των εργολάβων; Τι που το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, μέσα στα σκάνδαλα, τα λαμόγια και τους βυσματίες; Τι που η νεολαία είναι ή εγκλωβισμένη στα προβλήματά της ή "στα φρύδια" τους εντελώς (να' ναι καλά ο μπαμπάκας με το cayenne που το έκλεψε με τον ιδρώτα των άλλων);



Εγώ λέω να " το γυρίσουμε" όλοι ομαδικώς! Αυτή είναι η λύση. Σοβαρά μιλάω! Μιά χαρά θα περνάμε...

Κόιτα τους παραπάνω πως το γουστάρουν και τα δυό τους!!! Αυτή ξέρει ότι όσο και να πιάνει ο άλλος, δεν πρόκειται να γίνει και τίποτα και αυτός, είναι σα να πιάνει ένα τσουβαλάκι με σύκα!

Και μετά παραπονιούνται οι γυναίκες ότι σήμερα δεν υπάρχουν άντρες και οι άντρες, πως όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες! Ρε μάγκες, "ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες"!

λέτε να φάω μήνυση;


4 σχόλια:

Laplace είπε...

pes ta..

alla h dhmhtroula TOUMPANO se ayth thn fash..

greek tv είπε...

"Τούμπανο"; Μόνο...
Ε, ρε... με φορείο θα έφυγε ο "παρτενέρ"!

Ανώνυμος είπε...

Ω κάτι άντρες... Γαλάτες! Μα τον Τουτάτη...

greek tv είπε...

Χαχαχα! Εύστοχο...

Greek-tv's banner code:




Powered By Blogger